De activiteitenagenda van Zaal Restaurant Reimink bij Deventer

Ongeveer 1 keer per maand organiseert Zaal Restaurant Reimink tussen Deventer en Zwolle een gezellig, lekker en vermakelijk evenement voor jong en oud. Laat u verrassen door de smaak van de omgeving van Heeten en sluit u aan bij 1 van onze gezellige aangelegenheden.
 

Reserveer voor een van onze activiteiten

Donderdag 8 februari  2018: Winterbarbecue/clinic

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50 p.p. (inclusief 2 conusmpties).

Barbecue in de winter? Jazeker! We nemen u graag mee op een culinaire trip door de wereld van de wintergerechten van de Barbecue. Leuk voor de bourgondiërs en leerzaam voor de liefhebbers die ook graag thuis aan de slag gaan. 

 

Zaterdag 10 maart 2018: THE EAGLES LEGACY

Aanvang 21.00 uur (zaal open 20.00 uur) 

Tickets voor € 17,50 p.p.

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles; de tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld. The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband steeds weer te laten herbeleven.
The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen. In een show van 2 uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. Ondersteund door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flowerpower nog voelbaar waren en artiesten op zoek naar een eigen identiteit. De Eagles vonden hun identiteit in virtuoos gitaarspel en dito harmonieën.
Wie kent ze niet? Hits als : Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. Een bewijs dat Eaglesmuziek van alle tijden is.
Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber.

Donderdag 15 maart 2018:

Lifestyle Easter Fair

18.00 uur - 21.00 uur | € 4,00  p.p. 

Unieke lifestyle fair met maar liefst 20 deelnemers uit Heeten e.o.!!

Een lifestyle fair in de breedste zin van het woord. Maar liefst 20 deelnemers met stands op het gebied van koken, make-up, sieraden, eten, kleding, wijn, massage, gezondheid, interieur, reizen, decoratie, bloemen, feesten, muziek etc.

Jim & Patrick zullen een aantal blokken gedurende de avond presenteren waarin ze verschillende gerechten zullen koken die met Pasen te maken hebben. Eenvoudig zelf te bereiden zodat ze ook makkelijk thuis te maken zijn. Uiteraard kan er ook geproefd worden en krijgt u de recepten mee naar huis.

Tickets aan de deur.

 

 

 

Vrijdag 20 april 2018: Whiskyproeverij m.m.v. Henri Goossen

20.00 uur - 1.00 uur | € 27,50  p.p. 

Op herhaling. Vanwege het grote succes de afgelopen twee jaren zal Henri Goossen the whiskyteacher, weer een whiskyproeverij bij ons verzorgen. Lachen is gegarandeerd en je steekt er ook nog wat van op. Gezellig na borrelen op de muziek van Celtic Mist uit Hellendoorn. Tevens is Barbershop MooiMan! deze avond van de partij die je desgewenst de baard er af doet (anders doet je vrouw het misschien ........ ;-)).

Koop hier je tickets

Zondag 29 april 2018: Pop-up aspergerestaurant 

15.00 uur - 19.00 uur | € 52,50  p.p. (inclusief consumpties)

Een restaurant voor de koningin van de groente. Uniek en apart bij de boer op het land, een aspergeboer welteverstaan, dus verser dan vers!

Een samenwerking, ontstaan door een jarenlange relatie tussen aspergeboerderij De Weerd en Zaal Restaurant Reimink Heeten.

Genieten van alles dat het land ons biedt (van de grond naar de mond) op een Bourgondische wijze.

Lange tafels vol met lekkernijen, uiteraard asperges maar ook o.a. vers lamsvlees, sallandse beenham en nog veel meer. Terplekke bereidt. Dit alles vergezeld door zorgvuldig geselecteerde wijnen maar uiteraard ook een goed glas bier. Laat u verrassen door fam. de Weerd en Jim Jäger, chefkok Zaal Restaurant Reimink.

Dingen die u kunt verwachten:

U bent om 15.00 uur aanwezig bij de kas van de familie de Weerd, Velsdijk 1-a, 8124 PN in Wesepe. We starten met een touringcar een tour langs de aspergevelden en een bezoek aan het familiebedrijf van familie de Weerd waar u vervolgens een heerlijk glas bubbels krijgt en een gerechtje uit de wok van Wim Roescher.

Vervolgens neemt u plaats in de kas aan een tafel van maximaal 100 personen waar wij u heerlijke gerechten zullen serveren zoals:

Heldere aspergebouillon | Asperges met lamsbout, vers gerookt en mint jelly |  Asperges gegrild op een verse salade met gerookte kip | Schwarzwalderschinken met asperges | Traditioneel Sallandse beenham met hollandaise saus | Aspergemousse met suikerbrood en bolletje ijs (huisrecept familie de Weerd).

Koop hier je tickets

Donderdag 7 juni 2018: Aspergeproeverij

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50  p.p. (inclusief twee consumpties)

Diverse gerechten van en met deze bijzondere groente. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties

 

 

Donderdag 8 november 2018: Wildproeverij

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50  p.p. (inclusief twee consumpties)

Een leuke en gezellige manier om kennis te maken met de wereld van het wild eten. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties.

 

 

Zaterdag 17 november | Zaal open 20.00 uur | 17,50 p.p.

Mirage, tribute to Fleetwood Mac

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

De songs worden weergaloos vertolkt, o.a. door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden.

Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin' Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen.

En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’,  ‘Don ’t Stop’ en  ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesextie gevormd door de spectaculaire ex Wild Romance drummer Guzz Genser en bejamin van deze top tribute band, bassiste Joyce van der Hoorn.

Koop hier je tickets