De activiteitenagenda van Zaal Restaurant Reimink bij Deventer

Ongeveer 1 keer per maand organiseert Zaal Restaurant Reimink tussen Deventer en Zwolle een gezellig, lekker en vermakelijk evenement voor jong en oud. Laat u verrassen door de smaak van de omgeving van Heeten en sluit u aan bij 1 van onze gezellige aangelegenheden.
 

Reserveer voor een van onze activiteiten

Donderdag 8 februari  2018: Winterbarbecue/clinic

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50 p.p. (inclusief 2 conusmpties).

Barbecue in de winter? Jazeker! We nemen u graag mee op een culinaire trip door de wereld van de wintergerechten van de Barbecue. Leuk voor de bourgondiërs en leerzaam voor de liefhebbers die ook graag thuis aan de slag gaan. 

 

Zaterdag 18 november 2017: THE FORTUNATE SONS
The Fortunate Sons - a tribute to CCR bij Reimink Restaurant en Zalen

The Fortunate Sons “Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival” Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift. The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven. The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

Aanvang 21.00 uur (zaal open 20.00 uur) 
Tickets voor 
€ 17,50 p.p.

Kaartverkoop via deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/reimink

Zaterdag 10 maart 2018: THE EAGLES LEGACY

Aanvang 21.00 uur (zaal open 20.00 uur) 

Tickets voor € 17,50 p.p.

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles; de tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld. The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk, met als doel om de sfeer en de sound van deze fameuze westcoastband steeds weer te laten herbeleven.
The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen. In een show van 2 uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. Ondersteund door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flowerpower nog voelbaar waren en artiesten op zoek naar een eigen identiteit. De Eagles vonden hun identiteit in virtuoos gitaarspel en dito harmonieën.
Wie kent ze niet? Hits als : Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. Een bewijs dat Eaglesmuziek van alle tijden is.
Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber.

Vrijdag 20 april 2018: Whiskyproeverij

20.00 uur - 1.00 uur | € 27,50  p.p. 

Op herhaling. Vanwege het grote succes de afgelopen twee jaren zal Henri Goossen the whiskyteacher, weer een whiskyproeverij bij ons verzorgen. Lachen is gegarandeerd en je steekt er ook nog wat van op. Gezellig na borrelen op de muziek van Celtic Mist uit Hellendoorn. Tevens is Barbershop MooiMan! deze avond van de partij die je desgewenst de baard er af doet (anders doet je vrouw het misschien ........ ;-)

Koop hier je tickets

Donderdag 7 juni 2018: Aspergeproeverij

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50  p.p. (inclusief twee consumpties)

Diverse gerechten van en met deze bijzondere groente. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties

 

 

Donderdag 8 november 2018: Wildproeverij

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50  p.p. (inclusief twee consumpties)

Een leuke en gezellige manier om kennis te maken met de wereld van het wild eten. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties.