De activiteitenagenda van Zaal Restaurant Reimink bij Deventer

Ongeveer 1 keer per maand organiseert Zaal Restaurant Reimink tussen Deventer en Zwolle een gezellig, lekker en vermakelijk evenement voor jong en oud. Laat u verrassen door de smaak van de omgeving van Heeten en sluit u aan bij 1 van onze gezellige aangelegenheden.
 

Reserveer voor een van onze activiteiten

Donderdag 8 februari  2018: Winterbarbecue/clinic

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50 p.p. (inclusief 2 conusmpties).

Barbecue in de winter? Jazeker! We nemen u graag mee op een culinaire trip door de wereld van de wintergerechten van de Barbecue. Leuk voor de bourgondiërs en leerzaam voor de liefhebbers die ook graag thuis aan de slag gaan. 

 

Vrijdag 20 april 2018: Whiskyproeverij m.m.v. Henri Goossen

 

I.V.M. DE TEGENVALLANDE KAARTVERKOOP GAAT DIT EVENEMENT NIET DOOR!!

Zaterdag 14 juli 2018: VIER DE ZOMER 

20.30 uur - 1.00 uur | € 12,50  p.p. 

Genieten van de zomer! Heerlijke muziek met DJ Normen | lekker kletsen | biertje | wijntje | onbeperkt proeven van ter plekke bereide gerechtjes van de Kamado Joe en Smoker.

Dit evenement vindt plaats op de veranda en een deel van de speeltuin. Bij slecht weer op de veranda en in de zaal.

Kom en VIER DE ZOMER!

Koop hier je tickets

Donderdag 7 juni 2018: Aspergeproeverij

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50  p.p. (inclusief twee consumpties)

Diverse gerechten van en met deze bijzondere groente. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties

 

 

Donderdag 8 november 2018: Wildproeverij

19.00 uur - 22.00 uur | € 27,50  p.p. (inclusief twee consumpties)

Een leuke en gezellige manier om kennis te maken met de wereld van het wild eten. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties.

 

 

Zaterdag 17 november | Zaal open 20.00 uur | 17,50 p.p.

Mirage, tribute to Fleetwood Mac

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen.

De songs worden weergaloos vertolkt, o.a. door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in b.v. nummers als ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gipsy’ of ‘Sarah’. Dit alles natuurlijk gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden.

Ook de van Christine Mc Vie bekende nummers ‘Songbird’ en ‘You Make Lovin' Fun’ worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen.

En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers zoals ‘Tusk’, ‘Chain’,  ‘Don ’t Stop’ en  ‘Go Your Own Way’ ook de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesextie gevormd door de spectaculaire ex Wild Romance drummer Guzz Genser en bejamin van deze top tribute band, bassiste Joyce van der Hoorn.

Koop hier je tickets