Een prachtige, rustieke bruidslocatie voor alle gezelschappen

Zaal Restaurant Reimink biedt een sfeervolle feestlocatie bij Zwolle en Deventer. Deze feestplek in Heeten is geschikt voor bruiloften, jubilea en elke andere feestelijke gebeurtenis. De inrichting van de zaal wordt op uw gezelschap aangepast, zodat u altijd precies de juiste sfeer creëert. Bij mooi weer (of iets minder mooi) is de veranda voor u beschikbaar. U kunt hier zo vanuit de zaal naartoe. Organiseert u een feest bij Reimink, dan krijgt u de gelegenheid om gratis uw eigen tekst op de bierviltjes te laten drukken. Heeft u verder nog wensen? Maak ze kenbaar, en er wordt rekening mee gehouden.
 

Tot in de puntjes verzorgd

Voor elke gelegenheid zit u goed bij het sfeervolle restaurant in de bossen bij Deventer. De diverse mogelijkheden spreken we van tevoren even rustig door, zodat u precies weet hoe de dag er voor u uit gaat zien. Wij doen er alles aan om deze dag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken voor u en uw gasten.

Het is mogelijk dat u Zaal Restaurant Reimink de muziek voor uw evenement laat bepalen. Uiteraard stemmen we dan van tevoren de toon en de stijl van het feest af.

Er zijn verschillende verrassende buffetten beschikbaar voor alle gelegenheden. Ook is het mogelijk een arrangement op maat te laten samenstellen.

Arrangementen voor feesten

Arrangementen worden afgestemd op uw wensen en budget. Er is een standaardarrangement beschikbaar. Deze omvat:

  • Ontvangst met koffie en thee en diverse lekkernijen
  • Koud en warm buffet
  • Een activiteit. Er is keuze uit klootschieten, een wandeling of een potje midgetgolf.

De prijs voor het standaardarrangement is € 28,50 p.p. exclusief drankjes.

Heeft u specifieke wensen of ideeën over de inrichting van uw dag? Laat het weten, dan valt er altijd een mouw aan te passen. Een offerte voor een arrangement is altijd vrijblijvend.