Verrassend lekkere gerechten in dit restaurant bij Deventer

De gerechten van Zaal Restaurant Reimink worden met zorg en vakmanschap bereid met seizoensproducten. U krijgt een verrassend, overheerlijk gerecht op uw bord, dat kleurrijk oogt. Wij zijn gespecialiseerd in vlees en vis, en serveren ook vegetarische lekkernijen. We bieden ruime keuze voor zowel de kinderen als de volwassenen. De mooie plek en de vriendelijke bediening zorgen ervoor dat u zich bij ons direct thuis voelt.

U heeft zin in een zonnig terrasje in het bos bij Deventer? Kom naar Zaal Restaurant Reimink

Het menu van Zaal Restaurant Reimink

KOUDE VOORGERECHTEN

 

Hollandse garnalen 2.0 | De klassieker in een modern jasje

met cocktailsaus                                                                        9.75

Pastrami | Dun gesneden runderborststuk (gerookt en zacht

gegaard) met chimichurrisaus                                                    8.75

Carpaccio klassiek | Biefstuk, geroosterde pijnboompitjes,

oude kaas, olijven en truffelmayonaise                                      8.75

 

SOEPEN

Tomatensoep | huisgemaakt en vegetarisch met

basilicum en tomatenblokjes                                                      5.75

Heldere runderbouillon | huisgemaakt met verse groenten

en rundvlees                                                                               5.75

Courgettesoep | huisgemaakt en vegetarisch                          5.75

 

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken gamba's piri piri (pittig)                                               8.75

Courgette | tomaat | geitenkaas | pesto                                       8.75

Champignons gevuld met kalfsgehakt en tomatensaus              8.75

 

VISGERECHTEN

Tongfilet | Gebakken tongfilet met groenterijst en witte wijnsaus 21.50

Noedels met garnalen (gepeld) | Geserveerd met groene

pesto en  Grana Padanokaas                                                        18.75       

Garnalen Piri - Piri  | lekker pittig                                                 18.75

 

VLEESGERECHTEN

Mixed plate | Varkenshaas, kipfilet en biefstuk met een

aardappeltaartje en tex-mex saus                                                       21.50

BBQ klassieker | Combinatie van gerookt buikspek (Pork Belly)

en langzaam gegaard runderborststuk met rijst en zoet-zure saus    20.50       

Boerenschnitzel | Twee schnitzeltjes met spek,

ui & champignons                                                                                15.50

Roerbakschotel | Noedels met kippendij, verse groente

en teriyakisaus                                                                                    15.75

Diamanthaas | Twee biefstukjes van Iers rund gebakken

in roomboter en geserveerd met kruidenboter 200 gram|300 gram    19.75 |24.75

Spies varkenshaas | Spies met varkenshaasmedaillons

keuze uit pepersaus of champignonroomsaus 250 gram                    17.00

Vegetarische schotel | Schotel met verschillende

vegetarische gerechten                                                                       16.00

Bekijk hier welke heerlijke gerechten u in het restaurant in het bos tussen Deventer en Heeten kunt bestellen. Wij passen ons menu 3 keer per jaar aan aan het seizoen. Kom dus regelmatig terug voor nieuwe smaken.

Het restaurant is sfeervol ingericht en heeft zowel ruimte voor kleine groepen als voor grotere gezelschappen. Op drukke dagen is het slim om van te voren even te reserveren. Dan bent u gegarandeerd van een gezellige middag of avond.