De activiteitenagenda van Zaal Restaurant Reimink in Heeten bij Deventer

Ongeveer een keer per maand organiseert Zaal Restaurant Reimink tussen Deventer en Zwolle een gezellig, lekker en vermakelijk evenement voor jong en oud. Laat u verrassen door de smaak van de omgeving van Heeten en sluit u aan bij een van onze gezellige aangelegenheden.

Reserveer voor een van onze evenementen

Na vele jaren samen kerst te hebben gevierd m.m.v. de theaterobers is het nu tijd voor iets anders: KERST 2.0.

Heerlijk eten en drinken in een gemoedelijke losse sfeer met de mogelijkheid uw favoriete kersthits aan te vragen tijdens de swingende kerstshow met live muziek van The Pianohouse.  Kerstmenu is op aanvraag.

Reserveer nu

Def Americans

Zaterdag 16 maart 2019 | Zaal open 20.00 uur | 17,50 p.p.


Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings. Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

Koop hier je tickets

Zaal Restaurant Reimink

Spanjaardsdijk 17 
8111 RK Heeten 

KVK 38008517


Contactgegevens

 0572 - 381 229

  info@reiminkheeten.nl

Openingstijden
(sluitingstijd is variabel)

Maandag 11:00 - 20:00

Donderdag 11:00 - 20:00

Vrijdag 11:00 - 20:00

Zaterdag 11:00 - 20:00

Zondag 11:00 - 20:00

Zaal Restaurant Reimink, Heeten: feestlocatie, midgetgolf & high tea.