bedrijfsfeest Apeldoorn

Een bedrijfsfeest in Apeldoorn organiseren?

Wilt u een bedrijfsfeest nabij Apeldoorn geven, dan bent u van harte welkom bij Feestlocatie & Zaal Restaurant Reimink in Heeten. Onze locatie biedt u alles wat u zoekt en nodig hebt om een geslaagd bedrijfsfeest te geven waar uw medewerkers en eventuele gasten nog lang over na zullen praten.

Wat is belangrijk voor uw bedrijfsfeest in omgeving Apeldoorn?

Wanneer u een bedrijfsfeest gaat organiseren en u hier een externe locatie voor zoekt, doet u dit natuurlijk niet zonder reden. U mag dan ook strenge eisen stellen aan de locatie die u kiest. Wat is voor u belangrijk? Wij horen het graag van u en weten zeker dat wij kunnen voorzien in al uw wensen. Uw bedrijfsfeest bij ons vieren, biedt u tal van voordelen.

Uitstekende bereikbaarheid

U vindt ons op slechts een half uurtje rijden van Apeldoorn. Voor een bedrijfsfeest in Apeldoorn zijn wij qua afstand een prima alternatief. Temeer omdat wij via alle grote wegen zeer snel en eenvoudig te bereiken zijn en meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein bieden.

Een sfeervolle zaal

Wanneer u uw bedrijfsfeest bij ons viert, bieden wij u een sfeervolle zaal die geheel naar wens is aan te kleden. De zaal is bovendien voorzien van een veranda, dus wanneer het weer het toestaat, kunt u ook genieten van de buitenlucht.

Ons team levert maatwerk

Wij beschikken over zeer veel ervaring op het gebied van het organiseren en faciliteren van bedrijfsfeesten. Ons eigen servicegerichte team levert altijd maatwerk. Wij bieden u de zaal en de bijbehorende faciliteiten, u vertelt ons hoe uw feest eruit moet komen te zien en samen zorgen wij voor een geslaagde middag en/of avond.

Wij stellen alles in het werk om te zorgen voor een geslaagd bedrijfsfeest. U ontzorgen is daarbij van groot belang. U wilt op uw eigen feest natuurlijk ook kunnen genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken om de organisatie. Daar kunt u bij ons op vertrouwen.

U komt op culinair gebied niets tekort

Bij een goed bedrijfsfeest hoort natuurlijk ook lekker eten en een drankje. Wat uw wensen ook zijn, van borrelhappen tot een buffet of gerechten a la carte: onze chefs zorgen ervoor dat u niets tekort komt. Dat is het voordeel van een feestzaal met eigen restaurant: wij verzorgen alles in eigen huis. Wij bespreken graag uw wensen om u ook op dit gebied op maat te kunnen bedienen.

Wij verzorgen verlichting, geluid en techniek

Een bedrijfsfeest geeft u wellicht ook op locatie omdat de faciliteiten daar beter zijn. Boek daarom onze zaal voor uw bedrijfsfeest voor Apeldoorn of omgeving. Wij verzorgen alle verlichting, geluid en techniek voor uw feest. In overleg kunnen wij uiteraard zorgen voor diverse extra’s.

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging

Hebt u vragen, wilt u meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder. Wij hopen u en uw collega’s te mogen verwelkomen voor een geslaagd bedrijfsfeest. Ook voor tal van andere feesten zijn wij een uitstekende feestlocatie voor Apeldoorn en omgeving.

Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.