Bedrijfsfeest Deventer

Bedrijfsfeest in Deventer en omgeving

Bent u voor uw organisatie op zoek naar de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest in Deventer of omgeving? Kom naar Zaal Restaurant Reimink in Heeten. Onze locatie biedt u alles wat u nodig hebt om een geslaagd bedrijfsfeest of bedrijfsevenement te organiseren. Naast een ruime, volledig uitgeruste zaal profiteert u namelijk ook van de diensten die ons restaurant u kan bieden, een zeer centrale ligging en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 Wij kunnen elk bedrijfsfeest in Deventer organiseren

Zaal Restaurant Reimink is zeer centraal en gunstig gelegen. Vanaf zowel de A1 als de N348, N344 en N332 is onze locatie binnen een paar minuten bereikbaar. Dat maakt onze zaal niet alleen de perfecte plek voor een bedrijfsfeest voor uw bedrijf in Deventer, maar ook voor een bedrijfsfeest voor Apeldoorn, Hengelo, Enschede, Zwolle of Zutphen.

Voor het organiseren voor uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement in Deventer of omgeving, is er vanzelfsprekend een groot aanbod aan verschillende locaties en zalen. Dit heeft voor u als belangrijk voordeel dat u kieskeurig kunt zijn. U kunt kiezen voor de zaal die het beste bij u past. Wij nodigen u van harte uit om onze zaal te komen bekijken. Omdat wij zowel een zakelijke locatie als feestlocatie en restaurant zijn, kunnen wij u diverse voordelen en extra’s bieden. Wij kunnen elk bedrijfsfeest voor uw bedrijf in Deventer of omstreken organiseren.

De voordelen van onze zaal

Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement bij ons te houden, bieden wij u in de eerste plaats natuurlijk een volledig ingerichte zaal. U hebt alle ruimte en wij kunnen qua aankleding, geluid en verlichting alle kanten op. Schroom vooral niet om uw wensen met ons te bespreken.

Naast een locatie voor bedrijfsfeesten voor Deventer en omgeving, zijn wij ook een restaurant. Op culinair gebied kunnen wij uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement dus verder aankleden dan u wellicht gewend bent. Wij beschikken over onze eigen chefs die tot uw dienst staan voor het verzorgen van een heerlijke lunch, diner, borrel of catering. Wij zijn in staat om maatwerk te leveren, dus ook op dit gebied kunt u al uw wensen en eisen met ons bespreken.

Kortom, uw bedrijfsfeest in Deventer houden bij ons, betekent voor u:

 • Persoonlijke aandacht van een professioneel team
 • Een multifunctionele zaal waarin u alle kanten op kunt
 • Uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid
 • Riante mogelijkheden op culinair gebied

 Wij bespreken graag de mogelijkheden met u

Onze zaal is berekend op groepen tot 100 personen. Qua aankleding en inrichting is er dus ook voor grotere groepen veel mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een oplo

Bedrijfsfeest Deventer
Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.