Je bevindt je hier:
Geserveerd met aioli, tapenade, kruidenboter en diverse soorten brood Een plank met diverse eenhapsgerechtjes op tafel geserveerd voorafgaand het warme hoofdgerechtenbuffet bestaande uit:
Gerookte makreelfilet | grote gemarineerde gamba’s | vers gerookte zalm | kleine schelpjes coquille | heel gerookte sprotjes | vers gekookte langoustines | zalmspiesjes | terrine van 3 soorten vis | roze garnalen | remouladesaus | whiskysaus + € 5,- p.p.
In combinatie met een luxe gepresenteerd dessert in de vorm van diverse soorten ijs en bavarois, slagroom en vers fruit. Geserveerd met warme chocoladesaus en warme kersen. Dit wordt aan tafel geserveerd. +€7,50 p.p.
Gedurende uw feest worden er constant verschillende gerechtjes geserveerd. Dus niet in één keer maar achter elkaar, deels aan tafel, deels in buffetvorm.
Heerlijke diverse éénhaps gerechten, zowel warm als koud
Eventueel uit te breiden met een rundvleeskroket + € 2,50 p.p.
Een luxe en royaal gepresenteerd buffet met ruime keuze.
U kunt ervoor kiezen om uw buffet of diner af te sluiten met een grandioos dessertbuffet. Royaal gepresenteerde spiegels met heerlijke desserts
Behalve de hieronder vermelde suggesties kunnen we natuurlijk ook een menu samenstellen naar uw eigen idee en wensen. We helpen u daar graag bij.
Bent u met een gezelschap van 10 personen of meer dan hebben we voor u de volgende menusuggesties. Ook als er kinderen bij zijn is dit een prima optie. U heeft bij iedere gang een keuze zonder dat u van tevoren in de menukaart hoeft te kijken. Het is voor onze keuken minder bewerkelijk en u bent er van verzekerd dat u niet hoeft te wachten.
U heeft de mogelijkheid om het hoofdgerecht uit te breiden met gebakken zalmfilet.
Kinderen kunnen kiezen voor patat met kroket, frikandel, kipnuggets of vissticks en verder gewoon met het voorgerecht en nagerecht meedoen.
Menu Reimink 2 kunt u ook nog uit breiden met een extra gang namelijk een glas dubbel getrokken runderbouillon.