Contact

Reserveer bij Zaal Restaurant Reimink in de bossen van Heeten bij Deventer

1 juni om 12.00 uur openen we weer onze deuren. Reserveren op het terras is niet nodig. Wilt u binnen zitten dan is reserveren verplicht.
Dit kan alleen telefonisch 0572 381229 of via de mail info@reiminkheeten.nl

Wij hopen de komende periode op je begrip en medewerking en vragen je gehoor te geven aan alle aanwijzingen van ons personeel en/of andere uitingen. Alleen samen maken we van de heropening van de horeca een succes! 😍

We hopen je gauw te zien voor een kopje koffie, een hapje eten of gezellig een potje midgetgolf!

Zaal Restaurant Reimink uit de regio Deventer en Zwolle serveert kwalitatief hoogwaardig eten in een bosrijke omgeving. Onze locatie is ideaal voor bruiloften, zakenbijeenkomsten, verjaardagsfeesten of kinderpartijtjes.

Een lekker dagje uit

Bij ons vindt u overheerlijke maaltijden met vlees, vis of alleen vegetarische ingrediënten. Geniet van een driegangendiner of neem de kinderen mee op een gezellig uitje. Of wat dacht u van een high tea als onderbreking van een lekker fietstochtje door de Sallandse bossen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Zaal Restaurant Reimink

Spanjaardsdijk 17
8111 RK Heeten

T: 0572 – 381 229
info@reiminkheeten.nl

Blijf op de hoogte

Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.