Contact

Reserveer bij Zaal Restaurant Reimink in de bossen van Heeten bij Deventer

RESERVEREN

Door de beperkte tafels op ons terras is reserveren op het terras alleen mogelijk tot maximaal 4 personen (allen wonend onder 1 dak). Echter, dit is wel op eigen risico. De mogelijkheid bestaat dat, mocht het weer om slaan, er binnen geen plaats is. Heeft u voor binnen gereserveerd en er is plaats op het terras dan mag je hier uiteraard altijd plaatsnemen!

Reserveren kan telefonisch 0572 381229 of via de mail info@reiminkheeten.nl

We hopen je gauw te zien voor een kopje koffie, een hapje eten of gezellig een potje midgetgolf!

Zaal Restaurant Reimink uit de regio Deventer en Zwolle serveert kwalitatief hoogwaardig eten in een bosrijke omgeving. Onze locatie is ideaal voor bruiloften, zakenbijeenkomsten, verjaardagsfeesten of kinderpartijtjes.

Een lekker dagje uit

Bij ons vindt u overheerlijke maaltijden met vlees, vis of alleen vegetarische ingrediënten. Geniet van een driegangendiner of neem de kinderen mee op een gezellig uitje. Of wat dacht u van een high tea als onderbreking van een lekker fietstochtje door de Sallandse bossen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


  Zaal Restaurant Reimink

  Spanjaardsdijk 17
  8111 RK Heeten

  T: 0572 – 381 229
  info@reiminkheeten.nl

  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.