De ultieme feestlocatie in omgeving Deventer

De beste feestlocatie vlakbij Deventer


Hebt u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in de buurt van Deventer? Dan is Zaal Restaurant Reimink dé plek waar uw gasten worden ontvangen in een ontspannen, gastvrije sfeer. U vindt ons gevarieerde horecabedrijf in het bosrijke gebied net buiten Heeten. Op deze sfeervolle locatie hebben we alles in huis om ieder feest te laten slagen. Of het nu om een trouwfeest of een familiebijeenkomst gaat, uw vrienden en familieleden worden bij ons altijd verwend met heerlijke hapjes en drankjes. U hebt hiervoor keuze uit diverse buffetten en arrangementen.

Organiseer uw bedrijfsfeest in onze feestlocatie

Ook op het gebied van zakelijke feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Alles wordt bij Reimink in goed overleg en geheel volgens uw wensen geregeld. Wij staan garant voor een feestelijke aankleding en een gastvrij onthaal van uw genodigden. Onze servicegerichte medewerkers zorgen ervoor dat alle
festiviteiten op rolletjes verlopen. Wilt u een gezellige zaal huren bij Deventer voor een onvergetelijk bedrijfsfeest? Neem dan snel contact met ons op om de details door te spreken.

Een perfecte feestzaal Deventer voor ieder gezelschap

Onze feestlocatie beschikt ook over een terras en een veranda die vanuit de feestzaal te bereiken is. Daarnaast hebben we een 18-holes midgetgolfbaan waar uw gezelschap even een balletje kan slaan. De kinderen kunnen zich vermaken op de toestellen in onze speeltuin. In de keuken van ons restaurant worden de lekkerste
gerechten met vlees of vis klaargemaakt. Uiteraard hebben wij ook vegetarische gerechten op het menu staan en kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen. Als u uw jubileum groots wilt vieren, dan is Zaal Restaurant Reimink de ideale gelegenheid voor een gastvrij onthaal.

Zaal Restaurant Reimink

Spanjaardsdijk 17 
8111 RK Heeten 

KVK 38008517


Contactgegevens

 0572 - 381 229

  info@reiminkheeten.nl

Openingstijden
(sluitingstijd is variabel)

Maandag 11:00 - 20:00

Dinsdag Gesloten

Woensdag Gesloten

Donderdag 11:00 - 20:00

Vrijdag 11:00 - 20:00

Zaterdag 11:00 - 20:00

Zondag 11:00 - 20:00

Zaal Restaurant Reimink, Heeten: feestlocatie, midgetgolf & high tea.