Familiefeest Overijssel

Familiefeest Overijssel

Sommige gelegenheden kunt u beter buiten de deur vieren. Denk bijvoorbeeld aan een familiefeest. Wanneer de hele familie aanwezig is, is het huis misschien te klein om van een goed feest te kunnen genieten. U wilt natuurlijk lekker kunnen genieten van muziek en kunnen dansen, maar er moet ook voldoende zitruimte zijn voor iedereen. Om nog maar te zwijgen over de catering. Boek daarom onze feestzaal voor uw familiefeest in Overijssel. Wij hebben voor u de perfecte feestlocatie voor een geslaagd en memorabel feest.

De perfecte zaal voor uw familiefeest in Overijssel

Wij zijn gelegen in Heeten, een perfecte locatie voor een familiefeest in Overijssel. Wij zijn namelijk centraal gelegen en snel en eenvoudig te bereiken vanuit diverse steden, zoals Zwolle, Deventer en Hengelo.

Onze zaal is multifunctioneel en kan naar uw wensen worden aangekleed. Op een familiefeest zijn doorgaans mensen van alle leeftijden aanwezig en dus is het belangrijk dat iedereen kan genieten van de juiste sfeer en faciliteiten. Ons enthousiaste team helpt u graag bij het aankleden van de zaal. Muziek, licht en techniek en overige aankleding kunnen in overleg door ons verzorgd worden.

Perfect bereikbaar, gratis parkeren

Dankzij onze centrale ligging zijn wij dus perfect bereikbaar vanuit de hele provincie. Niet alleen dat: wij beschikken tevens over een eigen, gratis parkeerterrein. Zo hoeft niemand ver te lopen vanaf de auto, en kost een middag en/of avond parkeren de hele familie ook niets.

Ons restaurant verzorgt de catering

Een andere belangrijke reden waarom wij de ideale locatie zijn voor een familiefeest in Overijssel, is omdat wij ook in culinair opzicht uw feest kunnen verzorgen. De chefs van Zaal Restaurant Reimink bereiden graag de lekkerste hapjes of gerechten voor uw familie. Daarbij kunnen zij uiteraard rekening houden met diverse wensen, zoals allergieën en lekkere hapjes of gerechtjes voor kinderen. Tijdens uw familiefeest in Overijssel zal dus niemand iets tekort komen.

Wij leveren graag maatwerk

Een fraaie zaal is natuurlijk slechts een enkel onderdeel van een geslaagd feest. Wij leveren graag maatwerk om zo te zorgen voor een memorabel familiefeest. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak om onze locatie te bezichtigen. Wij nemen graag de tijd voor u. Ook om uw wensen te bespreken. Wij zullen altijd ons best doen om te voldoen aan speciale verzoeken.

De voordelen van onze feestlocatie

Onze feestlocatie nabij Deventer kiezen voor uw familiefeest in Overijssel, betekent voor iedere familie een geslaagd feest. De voordelen die wij u bieden:

 • Een aantrekkelijke zaal
 • Uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid
 • Een eigen keuken
 • Volledige ontzorging op het gebied van techniek
 • Een ervaren, enthousiast team dat met u meedenkt
Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.