Feesten

Een prachtige, rustieke feestlocatie in de bosrijke omgeving van Heeten en Deventer

Zaal Restaurant Reimink in Heeten biedt een sfeervolle feestlocatie in de buurt van Zwolle en Deventer. Deze feestplek in Heeten is geschikt voor bruiloften, jubilea en elke andere feestelijke gebeurtenis. De inrichting van de zaal wordt op uw gezelschap aangepast, zodat u altijd precies de juiste sfeer creëert. Bij mooi weer (of iets minder mooi weer) is de veranda voor u beschikbaar. U kunt hier eenvoudig vanuit de zaal naartoe. Heeft u verder nog wensen? Maak ze kenbaar en wij houden er rekening mee.

Neem contact op

Uw bruiloft of familiefeest tot in de puntjes verzorgd

Voor elke gelegenheid zit u goed bij ons sfeervolle restaurant in de bossen bij Deventer. De diverse mogelijkheden spreken we van tevoren even rustig met u door, zodat u precies weet hoe de dag er voor u uit gaat zien. Wij doen er alles aan om deze dag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken voor u en uw gasten.

Catering en muziek voor uw gelegenheid

Het is mogelijk dat u Zaal Restaurant Reimink de muziek voor uw evenement laat bepalen. Uiteraard stemmen we dan van tevoren de toon en de stijl van het feest met u af. Tevens kunnen wij de gehele catering voor uw gelegenheid verzorgen. Er zijn verschillende verrassende buffetten beschikbaar voor alle gelegenheden en daarnaast is het mogelijk een arrangement op maat te laten samenstellen.

Arrangementen voor feesten

Arrangementen worden afgestemd op uw wensen en uw budget. Er is een standaardarrangement beschikbaar, of we kunnen alles volledig aanpassen aan uw wensen. Ons standaardarrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie en thee en diverse lekkernijen
  • Koud en warm buffet
  • Een activiteit. Er is keuze uit klootschieten, een wandeling, of een potje midgetgolf.

De prijs voor het standaardarrangement is € 30,00 p.p., exclusief drankjes.

Blijf op de hoogte

Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.