Feesten

Een prachtige, rustieke feestlocatie in de bosrijke omgeving van Heeten en Deventer

Zaal Restaurant Reimink in Heeten biedt een sfeervolle feestlocatie in de buurt van Zwolle en Deventer. Deze feestplek in Heeten is geschikt voor bruiloften, jubilea en elke andere feestelijke gebeurtenis. Maar ook het afscheid van een dierbare behoort tot de mogelijkheden. De inrichting van de zaal wordt op uw gezelschap aangepast, zodat u altijd precies de juiste sfeer creëert. Bij mooi weer (of iets minder mooi weer) is de veranda voor u beschikbaar. U kunt hier eenvoudig vanuit de zaal naartoe. Heeft u verder nog wensen? Maak ze kenbaar en wij houden er rekening mee.

Neem contact op

Uw bruiloft, jubileum, verjaardag of familiefeest tot in de puntjes verzorgd

Voor elke gelegenheid zit u goed bij ons sfeervolle restaurant in de bossen bij Deventer. De diverse mogelijkheden spreken we van tevoren even rustig met u door, zodat u precies weet hoe de dag er voor u uit gaat zien. Wij doen er alles aan om deze dag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken voor u en uw gasten.

Muziek voor uw feest

Bent u op zoek naar een leuke DJ of een live band(je)? Ook hierin ondersteunen we u graag en denken graag met u mee. We hebben verschillende mogelijkheden en ideeën voor u en helpen u graag op weg.

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, mensen die muziekinstrumenten bespelen, staande mensen, gitaar en binnen

Kan een afbeelding zijn van binnen

Feesten

De invulling van uw feest wordt afgestemd op uw wensen en uw budget. Feesten met bijvoorbeeld een buffet zijn verkrijgbaar vanaf € 50,– p.p. (inclusief consumpties). Een avondfeest is verkrijgbaar vanaf € 30,– p.p. (inclusief consumpties). Dit zijn richtprijzen en we gaan uit van een tijdsduur van 4 uur. Wij werken over het algemeen op nacalculatie, tenzij anders gewenst.

Familiefeesten worden vaak afgesproken zonder consumpties. Deze zijn dan voor eigen rekening van uw gasten. De muntprijs is € 3,25/munt.

Familiefeest arrangement voor volwassenen:  € 32,50 p.p.

  • Ontvangst met 1 x  koffie/thee en diverse koffiebroodjes
  • Heetens buffet (keuze voor een ander buffet is uiteraard bespreekbaar)
  • Een activiteit. Er is keuze uit klootschieten, een wandeling, of een potje midgetgolf.

Familiefeest arrangement voor kinderen: € 15,– per kind (alle kinderen die op de basisschool zitten).  Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis.

  • Ontvangst met ranja en diverse koffiebroodjes
  • Onbeperkt kannen ranja
  • Patat met snack
  • IJsje
  • Zakje chips
  • Speeltuin en midgetgolf

Blijf op de hoogte

Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.