Feestlocatie Apeldoorn

Feestlocatie Apeldoorn

Hebt u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie om uzelf en uw gasten een heerlijke dag en/of avond te bezorgen? Feestlocatie & Zaal Restaurant Reimink in Heeten heeft de perfecte feestlocatie in Apeldoorn voor u. Ongeacht de gelegenheid en uw gezelschap bieden wij u alle ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagd feest. Ons ervaren personeel zorgt er niet alleen voor dat u niets tekort komt, maar helpt u ook bij alle organisatie en kan u hierin ontzien. U bent van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen.

Een perfect bereikbare feestlocatie nabij Apeldoorn

Wanneer u een feest geeft, wilt u natuurlijk dat alle genodigden kunnen komen. De locatie van uw feest is dus belangrijk. Wij bieden u een perfect bereikbare feestlocatie nabij Apeldoorn. Feestlocatie & Zaal Restaurant Reimink is gelegen in Heeten, nabij Apeldoorn, en is sfeervol gesitueerd in een bosrijke omgeving. Niet alleen dat: wij zijn ook eenvoudig bereikbaar. Vanaf de afslag van de A1 is het slechts enkele minuten rijden en ook via de diverse N-wegen in de omgeving, bereikt u ons gemakkelijk. Op locatie is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Een veelzijdige feestzaal

Wij bieden u een veelzijdige feestzaal die geheel naar uw wensen kan worden ingericht. Qua aankleding kunnen wij alle kanten op. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met u. Samen zorgen wij voor een opstelling en aankleding die bij uw feest passen. Vanzelfsprekend kunt u hierbij rekenen op de expertise van onze medewerkers.

Er is geen feest zonder muziek. Ook wat dat betreft bieden wij u alle mogelijkheden. Onze feestlocatie nabij Apeldoorn beschikt over alle techniek om de muziek voor uw feest te verzorgen. Of het nu gaat om sfeervolle achtergrondmuziek of een knallend dansfeest. In overleg met u kan de muziekkeuze worden bepaald. Hier hoeft u vervolgens niet meer naar om te kijken: u kunt gaan genieten, terwijl de muziek perfect geregeld is.

Perfecte catering

Omdat onze feestlocatie voor Apeldoorn en omgeving tevens beschikt over een eigen restaurant, kunnen wij u voorzien van perfecte catering. Of u nu gaat voor borrelhappen, een buffet of luxe catering: er is van alles mogelijk. Uiteraard ook op het gebied van dranken. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen ervoor dat ook eten en drinken tijdens uw feest perfect geregeld zijn.

De voordelen van onze feestlocatie voor Apeldoorn

 • Een perfect bereikbare locatie met eigen parkeergelegenheid
 • Een sfeervolle, multifunctionele zaal voor elk gezelschap
 • Kwalitatieve catering door ons eigen restaurant
 • Zeer veel opties qua muziek en licht
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt

Wilt u meer informatie over onze locatie, deze bezichtigen of direct boeken? Neem contact met ons op en wij helpen u verder. Wij kijken er naar uit om u en uw gasten te mogen ontvangen.

Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.