feestlocatie Deventer

De feestlocatie in Deventer voor particulieren en bedrijven

Wanneer u van plan bent om een groot feest te organiseren, kunt of wilt u dit niet altijd thuis of in uw eigen bedrijf doen. Een feest op een geschikte locatie organiseren, biedt u tal van voordelen. Zo weet u zeker dat u genoeg ruimte hebt en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bijna alles wat u wilt, kan geregeld en verzorgd worden. Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Deventer voor uw feest? Neem dan contact op met Zaal Restaurant Reimink. Onze locatie beschikt over een feestzaal die zowel voor particulieren als bedrijven geschikt is en helemaal naar uw wensen kan worden ingericht.

De feestlocatie in Deventer voor een heerlijk feest

Wilt u uw verjaardag vieren voor een grote groep mensen? Of hebt u iets bijzonders te vieren, zoals een jubileum, slagen/afstuderen of welcome home party? Wat de gelegenheid ook is: onze feestzaal in Deventer is voor elk feest geschikt. Onze sfeervolle, ruime en multifunctionele zaal kan in overleg met u worden aangekleed. Uiteraard kunnen geluid en verlichting op uw wensen worden afgestemd.

Ook de feestlocatie in Deventer voor zakelijke feesten

Ook voor bedrijven zijn wij de feestlocatie in Deventer en omstreken. Hebt u met uw bedrijf een feest te vieren? Wij organiseren met regelmaat bedrijfsfeesten en personeelsfeesten en kunnen ook u hiermee perfect van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u onbezorgd kunt genieten van een heerlijk feest.

De voordelen van onze feestzaal

Kiezen voor de feestzaal van Zaal Restaurant Reimink voor uw feest, biedt u een aantal belangrijke voordelen. U vindt ons in Heeten, op een steenworp afstand van Deventer. Onze locatie is zeer centraal gelegen. Onder andere vanaf de A1, maar ook vanaf diverse provinciale wegen bereikt u ons binnen een paar minuten met de auto. Bovendien kunt u op ons terrein gratis parkeren. Dat is wel zo fijn voor u en uw gasten. Ook wanneer er vervoer terug moet worden geregeld, bijvoorbeeld met taxi’s, is dat vanaf onze locatie uitstekend te doen. Onze centrale ligging maakt ons niet alleen voor particulieren en bedrijven uit Deventer interessant, maar maakt voor ons ook een perfecte feestlocatie voor Apeldoorn, Zutphen, Hengelo, Almelo en Zwolle.

Wie een feest geeft, wil natuurlijk kunnen genieten van lekker eten en dranken. Bij ons weet u zeker dat dit goed geregeld is. Voor uw feest kunnen wij namelijk alle food en drinks laten verzorgen door ons restaurant met onze eigen chefs.

Bespreek uw wensen met ons

U bent van harte welkom om onze feestlocatie in Deventer te komen bekijken. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij bespreken graag uw wensen met u.

 

feestlocatie bij Deventer
Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden

Contact ons


    Blijf op de hoogte

    Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.