Feestlocatie Raalte

Feestlocatie Raalte

Wist u dat de ideale feestlocatie voor Raalte zich slechts een steenworp verderop bevindt? Nog geen tien kilometer buiten Raalte treft u namelijk Feestlocatie & Zaal Restaurant Reimink in Heeten. Wij bieden u de perfecte feestlocatie nabij Raalte op elk gebied. Wanneer u uw feest bij ons geeft, profiteert u van een fraaie feestzaal in een sfeervolle omgeving, een team dat al uw wensen kan verwezenlijken, riante mogelijkheden op het gebied van aankleding, techniek/muziek en catering en een uitstekende bereikbaarheid met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

De ideale feestlocatie nabij Raalte

Wanneer u een feest geeft, wordt er natuurlijk gegeten en gedronken. Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat uw gasten niet per se met de auto hoeven te komen. Dat kan uiteraard, want wij bieden u meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Vanuit Raalte is onze feestlocatie echter ook perfect en tegen lage tarieven beschikbaar met het openbaar vervoer of de taxi.

De aankleding die past bij uw feest

Onze feestzaal is zeer veelzijdig en kan worden aangekleed en ingedeeld zoals u dat wilt. Of u nu een intiem, sfeervol feest geeft of de hele avond de voetjes van de vloer moeten gaan: alles is mogelijk. Ons deskundige en servicegerichte team bespreekt al uw wensen en zorgt ervoor dat deze in goed overleg perfect worden doorvertaald naar een feest waar mensen nog lang over na zullen praten.

Om u het perfecte feest te bezorgen, is het niet alleen belangrijk dat u en uw gasten het naar de zin hebben; de aanloop naar het feest is ook belangrijk. U wilt geen stress ervaren en gewoon lekker kunnen genieten. Daar zorgen wij voor. U volledig ontzorgen, is wat wij doen. Of het nu gaat om de aankleding of de muziek en techniek: alles wordt in overleg voor u geregeld.

Uw gasten komen niets tekort

Ook op culinair gebied zal het uw gasten tijdens uw feest aan niets ontbreken. Een belangrijke reden waarom wij een populaire feestlocatie voor Raalte en omgeving zijn, is omdat onze feestlocatie beschikt over een eigen restaurant. Onze eigen chefs zorgen voor de catering van uw feest. Ook op dit gebied is heel wat mogelijk. Wij leveren graag maatwerk.

Waarom wij de ideale feestlocatie nabij Raalte zijn

Wanneer u ons kiest als uw feestlocatie voor Raalte, weet u zeker dat u een uitstekende keuze maakt. Uw feest vieren bij ons, betekent:

 • Volledig ontzorgd worden
 • Genieten van een mooie zaal inclusief veranda
 • Catering die in al uw behoeften voorziet
 • Aankleding en muziek op maat
 • Een uitstekende bereikbaarheid

Neem contact met ons op voor een afspraak om onze locatie te bezichtigen. Direct boeken kan uiteraard ook. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden of meer informatie te verstrekken. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkome

Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.