Feestlocatie Zutphen

Feestlocatie Zutphen

Is het u nog niet gelukt om de juiste feestlocatie in Zutphen te vinden? Wij bieden u de oplossing. Op slechts een half uurtje rijden van Zutphen vindt u namelijk een fraaie locatie die op alle gebieden aan uw wensen en eisen zal voldoen. Feestlocatie & Zaal Restaurant Reimink in Heeten is al vele jaren een populaire feestlocatie voor Zutphen en omgeving. Dit niet alleen dankzij onze sfeervolle locatie en zaal, maar ook dankzij ons kundige en servicegerichte team dat maatwerk levert voor uw feest.

De feestlocatie voor Zutphen die met u meedenkt

Wanneer u besluit om uw feest bij ons te vieren, wordt het ook echt uw feest. Ons team beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van feesten voor zeer uiteenlopende gelegenheden en groepen. U profiteert dus altijd van onze ervaring en wij denken graag met u mee. Het leveren van maatwerk is wat wij graag doen. Onze locatie biedt daar ook alle mogelijkheden voor.

Wij denken met u mee. Of het nu gaat om de indeling en aankleding van de zaal om de juiste sfeer te creëren, de muziek die gedraaid moet worden of de verlichting en eventuele activiteiten of extra’s. Wij bespreken van tevoren alle mogelijkheden met u, maken heldere afspraken en zorgen voor een duidelijk draaiboek zodat u op de dag/avond van het feest onbezorgd kunt genieten. Het laatste wat u wilt, is dat u zich op uw eigen feest druk moet maken om de zorg voor uw gasten. Wij ontzorgen u volledig.

Catering zoals u wilt

Een belangrijk voordeel van onze feestlocatie voor Zutphen en omgeving, is dat wij u catering in eigen huis kunnen bieden. De chefs van ons eigen restaurant nemen graag de catering voor uw feest voor hun rekening. Ook hiervoor geldt: er is altijd een oplossing op maat. Wilt u genieten van lekkere happen, een lopend buffet of a la carte gerechten? Bespreek uw wensen met ons en wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Een perfect bereikbare locatie

Vanuit Zutphen is het niet ver reizen naar onze feestlocatie in Heeten. Eenmaal gearriveerd kunt u ook op gemak rekenen, want u kunt op onze eigen locatie gratis parkeren. Er is altijd meer dan voldoende parkeergelegenheid voor u en al uw gasten.

Waarom wij de perfecte feestlocatie voor Zutphen zijn

Bij ons is uw feest in alle opzichten geslaagd. Kiezen voor Reimink als uw feestlocatie voor Zutphen betekent dat u profiteert van:

 • Een eenvoudig bereikbare locatie met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
 • Een ervaren en professioneel team dat u ontzorgt
 • Heerlijke catering uit eigen keuken
 • Een multifunctioneel zaal die naar uw wensen wordt ingericht
 • Muziek en aankleding zoals u dat wilt
 • Uitstekende prijzen

Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te verschaffen over de mogelijkheden. Bel of mail ons voor een afspraak of bezichtiging. Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen.

Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.