Feestlocatie Zwolle

Feestlocatie Zwolle

U bent van plan om een feest te geven. Wellicht wel voor een speciale gelegenheid. Het wordt in elk geval een feest buitenshuis op een speciale locatie. Dat betekent dat u gerust hoge eisen mag stellen aan de locatie. Bent u op zoek naar de ideale feestlocatie nabij Zwolle? Kijk dan net iets verder. In Heeten vindt u namelijk Feestlocatie & Zaal Reimink. Onze feestlocatie biedt u alle mogelijkheden en ons ervaren, kundige en servicegerichte team zal ervoor zorgen dat u precies het feest krijgt dat u voor ogen had.

Een perfect bereikbare feestlocatie nabij Zwolle

Wanneer u uw feestlocatie voor Zwolle net iets verderop boekt, wilt u natuurlijk wel dat deze locatie eenvoudig bereikbaar is. Via de N35 of N337 is onze locatie snel en eenvoudig bereikbaar. Bovendien kunnen u en al uw gasten parkeren op ons eigen terrein. Dit is geheel gratis.

Maatwerk vormt bij ons de standaard

Wanneer u uw feest bij ons geeft, willen wij dat dit een feest wordt dat u bij zal blijven en waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Daarom vinden wij het belangrijk om u van dienst te zijn met maatwerk. In alle opzichten zorgen wij voor een feest dat perfect bij u past, aan al uw wensen en eisen voldoet en voor u op maat wordt samengesteld.

Onze multifunctionele zaal is geschikt voor vrijwel alle gelegenheden en groepen, groot of klein. Ons team overlegt graag met u, bespreekt uw wensen en zorgt altijd voor een passende oplossing. U kunt rekenen op hun uitvoerige ervaring en expertise. Wij zullen u altijd adviseren om ervoor te zorgen dat u in alle opzichten kunt genieten van een perfect feest.

Denk bijvoorbeeld aan de muziek. Of u nu behoefte hebt aan passende achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld een borrel of receptie, of swingende feestmuziek voor een verjaardag of jubileum: laat ons weten wat u wilt en wij zorgen ervoor dat het wordt verzorgd

Uw gasten in de watten gelegd

Ook op culinair gebied worden bij onze feestlocatie nabij Zwolle uw gasten in de watten gelegd. Ons eigen restaurant kan in al uw culinaire behoeften voorzien. Van smakelijke hapjes en drankjes tot complete buffetten of menu’s op maat: veel is mogelijk en onze chefs zullen er altijd voor zorgen dat iedereen geniet.

Maak kennis en ervaar de voordelen

U bent van harte welkom om langs te komen en onze feestlocatie voor Zwolle en omgeving met eigen ogen te komen bekijken. WIj geven u graag een rondleiding zodat u zelf kunt zien welke voordelen onze locatie biedt en waarom wij ook voor uw feest de perfecte feestlocatie vormen. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Een deskundig team dat in al uw wensen voorziet
  • Volledige ontzorging op het gebied van techniek en muziek
  • Catering op maat
  • Een sfeervolle, op maat in te delen feestzaal met veranda
  • Eenvoudige bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid op locatie
Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden

Blijf op de hoogte

Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.