Fietsen

Met Happen & Trappen fietst u een 3-gangenmenu

Bent u toe aan een lekker en verfrissend dagje uit, dan is het leuk om eens te kijken naar het aanbod van Happen & Trappen. De Parel van Salland, het natuurgebied in onze buurt, is gemoedelijk en rustgevend. Het heeft een eigen charme en karakter. Laat uw zintuigen al fietsend prikkelen met de prachtige omgeving, afgewisseld door heerlijke gerechten op verschillende toplocaties. Zowel vlees, vis als vegetarisch eten vallen onder de keuzes.

Hoe ziet een dagje Happen & Trappen eruit?

Bij het startpunt wordt u ’s ochtends gastvrij ontvangen met koffie en gebak bij de Schoenmaker in Luttenberg. U fietst door de bosrijke, landelijke en waterrijke omgeving naar het voorgerecht bij de Droadnagel in Haarle.

Al trappend bereikt u Zaal Restaurant Reimink in Heeten, alwaar u een geurige kop soep staat te wachten. De pedalen worden snel weer aan het werk gezet, maar de beloning mag er zijn. U krijgt een heerlijk hoofdgerecht bij Laurel’s in Raalte. U eindigt weer bij de Schoenmaker in Luttenberg en daar krijgt u tenslotte een tongstrelend dessert.Happen & Trappen in 3 stappen

  • Selecteer op happen en trappen de route die u wilt fietsen. De route door Heeten heet Hartje Salland.
  • Vul de gewenste datum, het tijdstip en uw gegevens in. Ook geeft u hier eventueel dieetwensen aan.
  • Via de website kunt u direct betalen en eventuele cadeaubonnen activeren.

Ontdek mooie fietsroutes

Blijf op de hoogte

Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.