Locatie voor bedrijfsfeest

Locatie voor bedrijfsfeest

Om een geslaagd bedrijfsfeest te organiseren, is de locatie van groot belang. Allereerst bent u natuurlijk op zoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest die groot genoeg is om al uw medewerkers en eventuele andere gasten goed te kunnen ontvangen. De kans is klein dat dit op uw eigen locatie mogelijk is, al was het alleen maar omdat u geen geschikte ruimte hebt voor het geven van een feest. Want u bent daarnaast natuurlijk ook op zoek naar sfeer. Menig bedrijfsfeest wordt dan ook buiten de deur gegeven.

Een populaire locatie voor een bedrijfsfeest in de regio

Zaal Restaurant Reimink is onder andere een populaire locatie voor een bedrijfsfeest in regio Deventer. Wij zijn gevestigd in Heeten en daarmee uitstekend bereikbaar vanuit steden zoals Deventer, Apeldoorn, Zwolle en Zutphen.

Parkeren op eigen terrein

Een van de voordelen van onze locatie, is dat wij u alle ruimte bieden. Dat geldt zowel voor onze zaal als voor de parkeergelegenheid. Het laatste dat u wilt is dat uw werknemers lang moeten lopen vanaf de auto naar het feest. Bij ons kan iedereen gratis op eigen terrein parkeren.

De locatie die met u meedenkt

Niet elke locatie voor een bedrijfsfeest biedt u wellicht de service waar u op hoopt. Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van het organiseren van bedrijfsfeesten. Wij weten wat belangrijk voor u is. Wat onder andere belangrijk is, is dat u kiest voor een locatie die met u meedenkt en waar u ontzorgd wordt.

Bij ons kunt u hierop rekenen. Wij ondersteunen u graag bij de organisatie of nemen deze zelfs uit handen. Door mee te denken en maatwerk te bieden, willen wij ons onderscheiden. Of u nu een klein feest met enkele tientallen werknemers of een groot feest voor al uw relaties geeft: wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Alles op culinair en technisch gebied

Met alleen een mooie locatie voor een bedrijfsfeest bent u er nog niet. Uiteraard is een sfeervolle zaal een voorwaarde. Die bieden wij u, compleet met eigen veranda. Wat wij u echter ook bieden is het gemak van een volledig ingerichte zaal en de voordelen van een eigen restaurant. Op culinair en technisch gebied kunnen wij in al uw wensen voorzien. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een aankleding die helemaal bij uw feest past. Onze eigen chefs zorgen met plezier voor een heerlijk buffet, a la carte gerechten of smakelijke hapjes.

Vertel ons uw wensen

Laat ons weten waar u behoefte aan hebt en wij vertellen u hoe wij in deze behoeften kunnen voorzien. Ook voor u zijn wij de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest. U bent van harte welkom om langs te komen voor een kennismaking zodat u onze zaal en faciliteiten met eigen ogen kunt aanschouwen.

Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.