Locatie voor familiefeest

Locatie voor familiefeest

Geeft u binnenkort een familiefeest, dan is dit absoluut iets om naar uit te kijken. Het is heerlijk om de familie samen te hebben en te genieten van leuke muziek, goede gesprekken en lekker eten en drinken in een fijne sfeer. Een familiefeest geven, doet u wellicht liever niet thuis. Bent u nog op zoek naar een goede locatie voor een familiefeest, dan nodigen wij u van harte uit om kennis te komen maken met onze feestzaal.

Waarom wij de perfecte locatie voor een familiefeest zijn

Een familiefeest staat in het teken van gezelligheid. Lachen, dansen, eten en drinken… Daarom zijn wij de perfecte locatie voor een familiefeest. Zaal Restaurant Reimink is gevestigd in Heeten en is vanuit de wijde omgeving zeer goed bereikbaar. Bovendien hoeft u zich nooit zorgen te maken om parkeren. U parkeert gewoon gratis voor de deur.

Wij kunnen u alles bieden wat u zoekt voor uw feest: bereikbaarheid, een sfeervolle zaal, tal van mogelijkheden op het gebied van techniek, gerechten en hapjes uit ons eigen restaurant en natuurlijk een goede prijs voor onze sfeervolle zaal met eigen veranda.

Wij regelen de aankleding voor u

Een van de voordelen van een goede locatie voor een familiefeest is dat u volledig ontzorgd wordt. Onze medewerkers zijn ervaren, vriendelijk en servicegericht en weten precies wat er nodig is om te zorgen voor een gezellig feest waarop iedereen – jong en oud – het naar de zin heeft.

Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van geluid, verlichting en techniek. Wij kunnen het voor u verzorgen. In overleg is het ook mogelijk om uw eigen apparatuur mee te nemen en aan te sluiten. Of u nu oude foto’s en grappige filmpjes van de familie wilt laten zien of een familielid in het zonnetje wilt zetten met een leuke speech: ons team staat voor u klaar om de techniek hiervoor te verzorgen.

Heerlijk eten en drinken voor iedereen

Een feest is pas een feest wanneer er lekker gegeten en gedronken kan worden. Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen over te maken. Op uw feest kunt u genieten van de lekkerste hapjes, buffetten of gerechten uit de keuken van ons eigen restaurant. Wij kunnen rekening houden met al uw wensen. Zijn er vegetariërs of mensen met allergieën in de familie, dan kunnen ook zij genieten van een smakelijke borrel of lekkere gerechten. Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. Voor hen hebben wij passende hapjes en een kindermenu.

Een geslaagd feest op maat

Ons team houdt ervan om maatwerk te leveren en u een perfect familiefeest te bezorgen. Neem contact met ons op om uw vragen te stellen of om meer informatie te ontvangen. Wij leiden u ook graag op locatie rond zodat u onze zaal met eigen ogen kunt zien.

Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.