Heerlijk dineren in stijl in de bossen nabij Deventer

In de bossen tussen Heeten en Deventer vindt u Zaal Restaurant Reimink. Bij ons kunt u genieten van heerlijke gerechten die met zorg en vakmanschap worden bereid met verschillende seizoensproducten. U krijgt een verrassend, overheerlijk gerecht op uw bord, dat kleurrijk oogt. Wij zijn gespecialiseerd in vlees en vis, en serveren ook vegetarische lekkernijen. We bieden ruime keuze voor zowel de kinderen als de volwassenen. De prachtige, bosrijke locatie en de vriendelijke bediening zorgen ervoor dat u zich bij ons direct thuis voelt.

Het menu van Zaal Restaurant Reimink

Menu

Bekijk hier welke heerlijke gerechten u in het restaurant in het bos tussen Deventer en Heeten kunt bestellen. Wij passen ons menu drie keer per jaar aan, afhankelijk van het seizoen. Kom dus regelmatig terug voor nieuwe smaken.


Dessertkaart

Voor de kleine gasten

Buffetten

Menukaart

Het restaurant is sfeervol ingericht en heeft zowel ruimte voor kleine groepen als voor grotere gezelschappen. Op drukke dagen is het slim om van tevoren even te reserveren. Dan bent u gegarandeerd van een gezellige middag of avond.

Reserveer direct een tafel

“De hap van…”

Iedere maand een heerlijk seizoensgerecht voor een kleine prijs? Omdat wij trots zijn op onze heerlijke seizoensgerechten, bieden wij u iedere maand een heerlijk gerecht aan voor maar € 12,50 p.p.!

Zaal Restaurant Reimink

Spanjaardsdijk 17 
8111 RK Heeten 

KVK 38008517


Contactgegevens

 0572 - 381 229

  info@reiminkheeten.nl

Openingstijden
(sluitingstijd is variabel)

Maandag 11:00 - 20:00

Dinsdag Gesloten

Woensdag Gesloten

Donderdag 11:00 - 20:00

Vrijdag 11:00 - 20:00

Zaterdag 11:00 - 20:00

Zondag 11:00 - 20:00

Zaal Restaurant Reimink, Heeten: feestlocatie, midgetgolf & high tea.