Ontspanning

Midgetgolf en speeltuin vlakbij Heeten in Overijssel

Bij ons rustieke restaurant in Heeten ligt een midgetgolfbaan en een speeltuin voor de kinderen. Zo krijgt uw middagje uit net wat extra vakantiegevoel. Want hoe leuk is het immers om tussen de gangen door even de benen te strekken en een partijtje te spelen?

Midgetgolf in de bossen van Heeten

Lekker keuvelen op het terras is altijd gezellig, maar soms is het fijn om even op te staan en een spelletje te doen. Midgetgolf is geschikt voor iedere leeftijd en wie echt goed wil scoren, kan daar zijn best voor doen. Deze rustige sport is een uitstekende gelegenheid om het eten even te laten zakken. Adem de frisse lucht uit het bos bij Heeten hier iets dieper in.
De baan valt onder het kinderarrangement en kan onderdeel zijn van het arrangement voor een feest.

kinderen € 4,50 p.p.
volwassenen € 5,00 p.p.
speeltuin Reimink Heeten

Speeltuin en kinderfeestjes

Lekker genieten met een drankje op ons mooie terras met zicht op de speeltuin. De kinderen vermaken zich prima. Pakt u het groter aan en organiseert u een kinderfeestje? Ons kinderarrangement omvat:

  • Gebruik van de speeltuin
  • Gebruik van de midgetgolfbaan
  • Een smulbox (doosje met friet + 3 mini-snacks)
  • Kannen ranja
  • Een ijsje
  • Een verrassing voor iedereen
€ 14,50 per kind

Kom ontspannen in de bossen van Heeten met een potje midgetgolf of een kinderfeestje.

Bel 0572 – 381 229 voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.