personeelsfeest Deventer

De ideale locatie voor uw personeelsfeest in Deventer

Een personeelsfeest is goed voor de sfeer binnen uw organisatie. Het is heerlijk om een jubileum, goed jaar of andere belangrijke gelegenheid met elkaar te kunnen vieren. Wij kunnen ons echter voorstellen dat uw eigen bedrijf niet geschikt is voor het geven van een echt goed feest. Bovendien is het voor alle medewerkers natuurlijk een stuk leuker om er lekker even uit te zijn en het feest te vieren op een geschikte locatie en niet op de werkvloer of in de eigen bedrijfskantine. Zaal Restaurant Reimink in Heeten is de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest in Deventer.

De voordelen van een personeelsfeest in Deventer op locatie

Wanneer u uw personeelsfeest in Deventer op locatie houdt, profiteert u van een aantal voordelen en geniet u simpelweg van een beter feest. Allereerst weet u zeker dat u het feest viert op een locatie en in een zaal die hiervoor perfect is uitgerust. Zaken als muziek, licht en ruimte vormen geen vraagtekens: dit wordt door ons allemaal perfect geregeld, helemaal volgens uw wens. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over troep of opruimen achteraf. U hebt vast wel eens de “morning after” een bedrijfsfeest of personeelsfeest meegemaakt. Het is niet ideaal wanneer werknemers weer aan het werk moeten en het kantoor of bedrijf nog niet goed is opgeruimd.

Wanneer u uw personeelsfeest in Deventer bij ons viert, bent u niet alleen verzekerd van alle voordelen van een ervaren team en geschikte locatie; u biedt uw werknemers ook een eenvoudig bereikbare locatie. Vanaf de A1 en diverse N-wegen is onze locatie namelijk binnen een paar minuten met de auto (of bijvoorbeeld de taxi) te bereiken. Dit maakt ons niet alleen geschikt voor bedrijven uit Deventer, maar ook aantrekkelijk voor een personeelsfeest voor bedrijven uit plaatsen uit de wijde regio, zoals Zutphen, Apeldoorn, Hengelo, Enschede en Zwolle.

Hoe wilt u uw feest aankleden?

Ons team beschikt over veel ervaring op het gebied van het geven van personeelsfeesten. Wij denken daarom graag met u mee. Wij adviseren, ondersteunen en ontzorgen om u het leukste mogelijke feest te bieden. Daar hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken bij. Wij kunnen alles in eigen huis verzorgen, van muziek, verlichting en aankleding tot dranken en catering. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u maximaal van het feest genieten.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij maken graag een afspraak met u om onze locatie en zaal aan u te laten zien en verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden

Contact ons


    Blijf op de hoogte

    Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.