Personeelsfeest

Personeelsfeest regelen?

Een personeelsfeest is een bijzondere gelegenheid. Hoe vaak heeft u nu al uw personeel bij elkaar – wellicht zelfs met partners – om het eens niet over het werk te hebben, maar gewoon met elkaar te genieten? Daarom zoekt u een perfecte locatie voor uw personeelsfeest. Juist omdat het even niet over het werk moet gaan, wilt u dit feest buiten de deur organiseren. Misschien is uw eigen bedrijf ook helemaal niet geschikt voor het houden van een feest. Desondanks heeft u waarschijnlijk wel bepaalde wensen en eisen. Neem contact met ons op om deze te bespreken: wij organiseren graag uw personeelsfeest.

Een uitstekend bereikbare locatie voor uw personeelsfeest

Onze centrale ligging en goede bereikbaarheid vanuit alle richtingen, maken ons tot een uitstekende locatie voor uw personeelsfeest in heel Overijssel. Voor een personeelsfeest in Deventer, bijvoorbeeld. Maar ook vanuit Apeldoorn, Raalte, Zutphen, Zwolle en veel andere plaatsen zijn wij uitstekend bereikbaar.

Wanneer u een personeelsfeest geeft, nodigt u misschien veel mensen uit. Zeker wanneer het gaat om personeel met aanhang. Daarom is het fijn om te weten dat wij niet alleen uitstekend bereikbaar zijn, maar ook meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein bieden.

Wij denken graag mee over de invulling van uw feest

Ons team beschikt over ruime ervaring met het organiseren van personeelsfeesten. Wij denken daarom ook graag met u mee. Heeft u speciale verzoeken, een bepaald thema of wensen op het gebied van licht, geluid, techniek of aankleding? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen aan zeer veel wensen voldoen.

Voordat u de locatie voor uw personeelsfeest boekt, wilt u deze wellicht eerst met eigen ogen bezichtigen. Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij leiden u graag rond zodat u een goede impressie kunt krijgen van ons restaurant en onze feestzaal.

Onze eigen keuken serveert u graag

Tijdens uw personeelsfeest moet er natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden. Onze eigen keuken serveert u graag. Of u nu heerlijk wilt borrelen, wilt genieten van een buffet of a la carte gerechten: onze eigen chefs maken het mogelijk. Ook op culinair gebied zijn wij in staat om rekening te houden met uw wensen en speciale verzoeken. Bespreek deze daarom ook gerust met ons.

Een aantrekkelijke zaal

Uw personeelsfeest vieren bij Zaal Restaurant Reimink betekent niet alleen dat u volledig wordt ontzorgd, maar ook dat u uw feest kunt geven in een diverse en aantrekkelijke zalen. De voordelen op een rij:

 • Een uitstekend bereikbare locatie met gratis parkeergelegenheid
 • Een eigen restaurant voor al uw culinaire wensen
 • Ervaren en enthousiast team
 • Volledig ontzorging op het gebied van aankleding
Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.