Restaurant Reimink

Restaurant met kwalitatieve keuken

Zoekt u een unieke, kwalitatieve maaltijd en bent u bereid er een klein stukje voor te rijden? De keuken van ons restaurant maakt overheerlijke gerechten met vlees, vis of groente en onze gerechten worden decoratief geserveerd door ons vriendelijke personeel.

Ruime zaal voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Midden in de bossen tussen Heeten en Deventer hebben wij naast een heerlijk restaurant ook een prachtige zaal die u kunt huren voor uw evenementen of zakelijke bijeenkomsten. Onze zaal biedt ruim gelegenheid om met een groep mensen een feest te geven. Hierbij kunnen wij ook de catering voor u verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij regelen alles voor u. U hoeft alleen nog maar te komen opdagen.

Een drankje op het terras in het bos

Maakt u een lekker fietstochtje vanuit Zwolle of Deventer en zoekt een zonnig terras om even neer te strijken met familie, vrienden, of collega’s? Kom langs bij Zaal Restaurant Reimink in de bossen bij Heeten, dan serveert ons vriendelijke personeel u een verfrissende versnapering.Ontspan met midgetgolf en een speeltuin voor de kinderen

Voor of na het eten kunt u een rondje spelen op onze midgetgolfbaan. Wie met het minste aantal slagen de bal in 18 holes weet te slaan, is de winnaar. Een goede manier om van het mooie weer te genieten. De kinderen kunnen ondertussen lekker spelen in de speeltuin. Dat zullen ze leuk vinden!

Blijf op de hoogte

Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.