Trouwlocatie Apeldoorn

Op zoek naar een trouwlocatie nabij Apeldoorn?

Gaat u trouwen, dan willen wij u alvast feliciteren met uw aanstaande huwelijk. Zoekt u nog een mooie trouwlocatie nabij Apeldoorn, dan maken wij graag kennis met u. Zaal Restaurant Reimink in Heeten is al vele jaren een populaire trouwlocatie voor Apeldoorn en omgeving. Wij bieden u een prachtige ligging, uitstekende bereikbaarheid en een deskundig, vriendelijk en ervaren team dat u graag ontvangt en ontzorgt in ons restaurant en/of onze feestelijke zaal. Wij zorgen voor een trouwerij om nooit meer te vergeten.

De trouwlocatie nabij Apeldoorn met een prachtige bosrijke omgeving

Wilt u op de dag van uw huwelijk mooie foto’s nemen nabij de trouwlocatie, dan heeft u hiertoe bij ons alle mogelijkheden. Onze trouwlocatie nabij Apeldoorn is rustig gelegen aan de rand van prachtige bossen. Een perfecte locatie voor een mooie foto- of videoshoot.

Een ander belangrijk voordeel van onze locatie is dat wij u ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bieden. Voor u en al uw gasten.

Ons team bespreekt graag al uw wensen

Bij het organiseren van een bruiloft, komt heel wat kijken. Een goede organisatie legt de basis voor een perfecte dag en avond. Ons team helpt u hier graag mee. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van trouwfeesten. Wij nemen graag de tijd om al uw wensen en eisen te bespreken.

Dankzij onze ervaring en onze veelzijdige locatie kunnen wij altijd zorgen voor een aankleding op maat. Of het nu gaat om een receptie, een diner, een feest of alledrie: u vindt bij ons perfecte mogelijkheden onder één dak.

Volledig ontzorgd op alle gebieden

Tijdens uw bruiloft wilt u volledig van het moment kunnen genieten. U wilt zich niet druk hoeven te maken over de organisatie of zich afvragen of uw gasten het wel naar hun zin hebben. Ons team ontzorgt u volledig op alle gebieden.

In overleg met u zorgen wij voor een prachtige aankleding die bij u past. Uw gasten worden passend verwelkomd met een feestelijk drankje en hapje. Onze zaal kan sfeervol worden ingericht voor uw receptie, maar ook voor een diner. Onze eigen chefs zorgen ervoor dat u en uw gasten op culinair gebied niets tekort komen. Wij verzorgen met plezier een feestelijke borrel, een luxe buffet of een heerlijk diner. Maatwerk is absoluut mogelijk.

Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een spetterend feest. Ook op dat gebied zijn wij voor u de perfecte trouwlocatie voor Apeldoorn en omgeving. In onze feestzaal zorgen wij voor een geweldig feest dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Qua techniek, geluid, verlichting in catering wordt u volledig ontzorgd terwijl wij altijd in overleg met u zorgen voor een aankleding die helemaal bij u past.

Wij kijken uit naar een kennismaking

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij laten u graag onze locatie zien en kijken uit naar een kennismaking. Heeft u van tevoren vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden


    Blijf op de hoogte

    Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.