Trouwlocatie Deventer

De trouwlocatie nabij Deventer waar u alles vindt

Gaat u trouwen? Dan willen wij u alvast van harte feliciteren. Dat wordt een geweldige dag voor u en wij dragen hier graag aan bij. Wanneer u gaat trouwen, draait alles om romantiek, sfeer, gezelligheid en het beleven van een memorabele dag en avond. Logisch dus dat u goed na wilt denken over een geschikte trouwlocatie. Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Deventer? Zaal Restaurant Reimink biedt u een perfecte trouwlocatie in Heeten, op slechts een steenworp afstand van Deventer.

Wat vindt u belangrijk voor uw trouwlocatie? Het is verstandig om daarover na te denken. Wat voor u ook van belang is: wij denken maximaal met u mee en doen altijd ons uiterste best om alles tot in de puntjes te verzorgen en u te bieden wat u wenst en nodig hebt. Kiezen voor ons als uw trouwlocatie in Deventer, betekent dat u kunt rekenen op de volgende voordelen:

 • Een enthousiast team dat u graag ontzorgt
 • borrel of catering 
 • - Een locatie waar u de hele dag terecht kunt
 • Een uitstekende bereikbaarheid voor uw gasten
 • multifunctionele zaal

Een multifunctionele trouwlocatie

Uw trouwerij draait natuurlijk om u. Het is uw dag. Maar u wilt uw gasten ook in de watten leggen. Bent u daarom op zoek naar een trouwlocatie in Deventer waar u de hele dag en avond kunt blijven, dan kunt u zeker bij ons terecht. Een van uw wensen is misschien dat uw gasten niet hoeven te reizen naar verschillende locaties voor de plechtigheid en het feest. Op onze locatie kunt u zowel uw ceremonie als receptie en feest houden. Onze locatie beschikt over alle faciliteiten en mogelijkheden om optimaal van uw grote dag en avond te genieten.

Vanzelfsprekend kunt u rekenen op privacy wanneer u ons kiest voor uw trouwerij. Onze bevlogen specialisten overleggen graag met u en kunnen rekening houden met uw wensen. Een intieme ceremonie, feestelijke receptie of heerlijk diner met uw beste vrienden en familie? Alles is mogelijk en wij regelen alles in eigen beheer. Omdat wij beschikken over een restaurant met eigen chefs, kunnen wij van A tot Z in culinair opzicht voor u en uw gasten zorgen, de hele dag door.

Eenvoudig bereikbaar voor uw gasten

Een eenvoudig bereikbare trouwlocatie nabij Deventer is voor uw, maar met name voor uw gasten een absolute pre. Via diverse N-wegen en de A1 is het slechts enkele minuten rijden naar onze locatie.

Wilt u uw wensen en eisen met ons bespreken? Wij ontvangen u graag. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden

Contact ons


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.