Trouwlocatie

Op zoek naar een trouwlocatie?

Voor uw bruiloft is een geschikte trouwlocatie van groot belang. Het draait immers om sfeer en de juiste sfeer creëert u alleen in de juiste omgeving. Al vele jaren is Zaal Restaurant Reimink een populaire trouwlocatie voor de hele provincie Overijssel. Dit heeft te maken met onze fraaie ligging, maar ook met het feit dat wij alle faciliteiten bieden voor een receptie, diner, feest of zelfs complete trouwerij. Ons deskundige, enthousiaste en ervaren team zal zorgen voor een dag (en/of avond) om nooit meer te vergeten.

Een prachtige trouwlocatie omgeven door natuur

Wij zijn gelegen in Heeten, omgeven door fraaie natuur. Dit zorgt niet alleen voor een mooie sfeer voor u en uw gasten, maar is ook praktisch. Wilt u mooie foto’s maken, dan kan dat in de directe omgeving van ons restaurant, dat omringd is door bossen. Wanneer u ons kiest als uw trouwlocatie, maakt u ook logistiek gezien een perfecte keuze. Wij zijn uitstekend bereikbaar, bieden gratis parkeergelegenheid en hebben alles wat u wenst voor uw bruiloft onder één dak.

Een ervaren team dat u en uw gasten in de watten legt

Met het kiezen van de juiste locatie legt u een belangrijke basis voor uw trouwerij. Maar niet alleen de locatie is belangrijk: de service is dit ook. Bij ons profiteert u van een ervaren team dat maatwerk levert en u en uw gasten in de watten legt.

Het is onze taak om u tijdens uw trouwerij volledig te ontzien. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw speciale dag. Dat begint al bij de voorbereiding. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om met u te overleggen en te bepalen wat uw wensen en eisen zijn. Ruim voor de grote dag spreken wij alles met u door, zodat u precies weet waar u aantoe bent. Van tevoren en op de dag zelf staan wij in contact met uw ceremoniemeester of weddingplanner om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Van receptie tot feest

Zaal Restaurant Reimink biedt alles voor een geslaagde bruiloft. Wij verwelkomen u graag in een sfeervol aangeklede zaal voor een feestelijke receptie. Wij kunnen uw gasten onthalen met een heerlijk glas champagne en voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes uit eigen keuken.

Wanneer u voor een (select) gezelschap een locatie zoekt om heerlijk te dineren voordat het feest aanvangt, zijn onze chefs u graag van dienst. Kies uit een a la carte menu, of laat in overleg een speciaal menu voor u en uw gasten samenstellen.

Wanneer het tijd is voor het feest, kunnen wij onze feestzaal hier helemaal naar inrichten. In overleg met u zorgen wij voor de juiste aankleding en sfeer. Muziek, geluid en overige techniek kunnen door ons worden verzorgd.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u onze trouwlocatie komen bezichtigen? Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd om u rond te leiden en om uw wensen te bespreken. Zo kunt u zelf ervaren hoe uw bruiloft er bij ons uit kan komen te zien. Wij kijken er naar uit om kennis met u te maken.

Zaal Restaurant Reimink
  • Zaal Restaurant Reimink
  • Spanjaardsdijk 17
  • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden






    Blijf op de hoogte

    Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.