Vergaderruimte Deventer

Op zoek naar vergaderruimte in Deventer?

Hebt u behoefte aan vergaderruimte in Deventer? Zaal Restaurant Reimink biedt u wat u nodig hebt. Of u nu met een kleine of grote groep vergadert: onze multifunctionele zaal kan geheel op uw wensen worden afgestemd. Wij bieden u alle faciliteiten die u nodig hebt voor uw vergadering. Tevens bieden wij u belangrijke extra’s in de vorm van een uitstekende bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid voor de deur en geheel verzorgde lunches. Onze vergaderruimte vindt u nabij Deventer, op slechts een steenworp afstand in Heeten.

Een goed bereikbare vergaderlocatie nabij Deventer

Wanneer u een externe vergaderlocatie zoekt, is dit vaak omdat u niet over een eigen vergaderruimte beschikt, of deze niet voldoet. Bij het boeken van een externe vergaderruimte, is het wel zo fijn wanneer deze voor iedereen goed bereikbaar is. Onze vergaderlocatie nabij Deventer is vanaf de A1 en vanaf omringende N-wegen in slechts enkele minuten bereikbaar. Of iedereen nu vanaf uw locatie komt, of vanaf diverse omringende locaties: wij zijn uitstekend bereikbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren.

Een multifunctionele vergaderzaal

Onze vergaderzaal is multifunctioneel en zowel in te delen voor kleinere groepen als voor grote groepen. Voor groepen tot 50 personen bedraagt de huur per dagdeel slechts 55 euro. Daarvoor krijgt u een volledig uitgeruste vergaderruimte nabij Deventer. De zaal is van alle gemakken voorzien en vanzelfsprekend kunt u eigen apparatuur meenemen en aansluiten. Hebt u specifieke wensen? Laat deze aan ons weten. Wij denken graag met u mee en kunnen in veel gevallen maatwerk leveren.

Een geheel verzorgde lunch of borrel

Hebt u tijdens uw vergadering, of als welkome onderbreking, behoefte aan een lunch? De chefs van ons restaurant verzorgen een heerlijke, verse zakelijke lunch voor u. Ook als u na afloop van uw vergadering wilt borrelen, zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt. Vindt uw vergadering in de namiddag plaats, dan bent u aansluitend van harte welkom voor een diner met uw gezelschap. Ook voor de lunch, catering, borrel of het diner geldt: bespreek uw wensen met ons en wij zullen altijd ons best doen om hier volledig in te voorzien.  

Zorgeloos vergaderen

Kiest u voor onze zaal als vergaderruimte nabij Deventer, dan weet u zeker dat u zorgeloos kunt vergaderen. Wij bieden u:

 • Uitstekende bereikbaarheid
 • Gratis parkeren
 • volledige uitgeruste vergaderruimte
 • Scherpe tarieven
 • Uitgebreide mogelijkheden

Veel van onze zakelijke gasten zien wij met enige regelmaat terug. Wij hopen u ook spoedig te mogen begroeten. Bevalt onze vergaderlocatie en wilt u hier vaker gebruik van maken? Ook die mogelijkheden bespreken wij graag met u.

vergaderruimte Deventer
Zaal Restaurant Reimink
 • Zaal Restaurant Reimink
 • Spanjaardsdijk 17
 • 8111 RK Heeten
Vandaag
Toon alle openingstijden

Contact ons


  Blijf op de hoogte

  Niets missen van wat er allemaal gaande is bij Reimink? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.